Billettinformasjon torsdag 17.februar 2022

Jubileumsforestilling VOL 2 🤩

I anledning Vintertreffets 20-årsjubileum i 2020 inviterte Vaksdal Underhaldningslag til ei herlig blanding av artistar med ulik musikk og underhaldning. Dette vart ein slik suksess at me vil by på ei

Blant årets artistar finn ein mellom anna : TOMMY KRISTIANSEN, ALEXANDER KNUTSEN, ÅGE STEEN NILSEN, GISLE BØRGE STYVE, TOR ENDRESEN, KNUT ERIK ØSTGÅRD… og kanskje har me nokre overraskelsar på lur!

Det vert 2 forestillingar. Dørane opnar: kl 17:00 på første og kl 20:00 på andre. Småbord og stolar. Sal av vin og øl

Ansvarsfraskrivelse: Kjøpte billettar vert ikkje refunderte.

Billettinformasjon Fredag 18. februar 2022

Vidar Johnsen m/band

Vidar Johnsen er endeleg tilbake på Vaksdal! Han har med seg fullt band, og gjer oss både nye og gamle låtar! Dette vert ein perfekt start på fredagskvelden!

Heine Totland`s Sensational Rock and Roll Circus

For å gjera kvelden komplett, entrar Heine Totland og rockesirkuset scena etter Vidar, og då treng me vel ikkje sei meir? Denne kvelden du få med deg! Skal bli vanskelig å sitta i ro denne kvelden 😉

Dørane opnar kl. 19:00 Småbord og stolar. Sal av vin og øl

Ansvarsfraskrivelse: Kjøpte billetter refunderes ikkje

Billettinformasjon lørdag 19. februar 2022

Stian «Staysman» Thorbjørnsen

Stian Staysman kan det å lage liv, og denne laurdagen er han klar for å løfte taket i Vaksdal! Han har med seg sine kjente låtar, og håpar alle tek turen og kjører høg allsang og god stemning som avsluttning på Vintertreffet 2022! Staysman feirer 15 år på veien og de veit kva det går i: 100% allsang , 100% konfetti og 200% rølp. Velkommen til fest!

Vivillain

Denne laurdagskvelden står Vivillain først på scena! Heftige og fengande rockelåter, og er klare for å gje alt på scena! Dette er ein kveld du ikkje vil gå glipp av!

Dørane opnar kl. 20:00. Sal av øl og vin

Ansvarsfraskrivelse: Kansellering av artister/band og påfølgende programendringer vil ikke medføre rett til refusjon av billett.