Bilettinformasjon Torsdag 14 Februar

I anledning Vintertreffets 20-årsjubileum inviterer Vaksdal Underhaldningslag til ei herlig blanding av artistar med ulik musikk og underhaldning. 

Mellom anna : FRIDA AMUNDSEN, TOMMY KRISTIANSEN, VAKSDAL REVYLAG… og nokre overraskelser me har på lur!

Det blir 2 forestillinger. Dørene åpner: kl 17:00 på første og kl 20:00 på andre.

Småbord og stoler 

Salg av Vin og Øl

Billett: 450,- + avgift

Restriksjoner

Barn under 18 år ifølge med vaksne.

Ansvarsfraskrivelse

Kjøpte billetter refunferes ikke.

Billettinformasjon Fredag 14 Februar

Heine Totland`s Sensational Rock and Roll Circus kjem til Vaksdal igjen, noko me alle veit blir kanon! 

Vaksdals egne Rakkadeis speler til dans utover midnatt! 

Skal bli vanskelig å sitta i ro denne kvelden 😉

Dørene åpner 19:00

Pris :475,-   + avgift

Velkommen!

Restriksjoner

18 Års aldersgrense

Ansvarsfraskrivelse

Kjøpte billetter refunderes ikkje

Billettinformasjon Lørdag 16 Februar

Vaksdal Underholdningslag kan stolt presentere banda Rotlaus og Dirty Deeds som skal avslutta Vintertreffet 2020.

Dette er ein kveld du ikkje vil gå glipp av!

Bar med sal av øl og vin.

Dørene åpner 20:00

Billetter kr 525,- + avgift(kr 35,-)

Rotlaus har på rekordtid blitt et av landets mest omreisende og ettertraktede liveband. Med stadig fler utsolgte konserter over hele landet, hersker det liten tvil i at Rotlaus virkelig har blitt et band folk virkelig ønsker å få med seg. Foruten et av landets beste liveshow, er Rotlaus kjendt for å gi alt på scenen og det å ha en helt spesiell kontakt med publikum. Disse gutta spiller for flere hundretusen mennesker hvert år, men har alltid tid å snakke med publikum etter konsert!! De fleste synger med fra første tone og det er kanskje ikkje så rart når bandet har en avspillingsfrekvens du neppe finner hos noen andre norskspråklige band. Rotlaus tilbringer mye tid sammen og er som en familie å regne. En stor guttegjeng som alltid har det kjekt sammen, noe som vises på scenen. Har en det ikkje kjekt sjøl, kan en ikkje vente publikum heller har det, sier vokalist Bjørn Marius Øyehaug. 

Dirty Deeds er et band fra Nedre Eiker i Buskerud som spiller kun AC/DC og ingenting annet. Dirty Deeds gjør et forrykende AC/DC show og spiller låter fra hele AC/DC katalogen, fra første album hvor Bon Scott synger, til siste album “Black Ice” med Brian Johnson, som tok over mikrofonen etter at Bon Scott døde i 1980.

Dirty Deeds har en fantastisk sologitartist i Tor Ivar “Angus” Johansen, som både stripper, gjør “Duckwalk” og vrir seg på scenen med sin Gibson SG gitar og skoleuniform, akkurat som AC/DC`s Angus Young. Dirty Deeds har også sin “Brian Johnson” i Brede Solberg, som synger og vralter rundt på scenen i sin sixpence og svarte klær med “Angus” på skuldrene.

Dirty Deeds har fått strålende omtaler i pressen for sine konserter, og pressen omtaler showet som noe av det beste i sin sjanger. Dirty Deeds har turnert og spilt konserter over hele landet, og i så måte befestet sin posisjon som Norges beste AC/DC tribute band!

Dirty Deeds spiller alle AC/DC klassikerne, men vipper også innom noen av de mindre kjente godbitene fra AC/DC’s mangfoldige låtkatalog. Dirty Deeds feirer 15 års jubileum i år! I 15 år har altså bandet reist land og strand rundt og gitt folk det nærmeste man kommer en AC/DC konsert uten faktisk å være på konsert med originalen.

Restriksjoner

18 års aldersgrense

Ansvarsfraskrivelse

Kansellering av artister/band og påfølgende programendringer vil ikke medføre rett til refusjon av billett.