Vintertreffet

VAKSDAL 23.-25. FEBRUAR 2017

Artistar:

Vaksdal Revylag

default_revy_plakat

Vaksdal Revylag er endeleg tilbake med revy som tar for seg «lokale heltar»

Vaksdal Underholdningslag er glad dei svingar i gang igjen revy etter mangen år med pause.

Det blir garantert trim for magemusklane for dei som er i salen torsdag på Vintertreffet!

Jonas Fjeld

jonas_-fjeld-960x350

 

Jonas Fjeld ga i april 2015 ut nytt album «Hustrig» med Thom Hell som produsent, og som fikk gode kritikker. Fjeld turnerer mer enn i de fleste og var også nylig profilert deltaker i TV2 suksessen «Hver gang vi møtes». Fjeld fikk terningkast SEKS for «Romjul for svingende» konsertene som ble spilt i Drammens Teater i desember. Før det ga han ut plata «Western Harmonies» sammen med Chatham County Line som ble både Spellemannsnominert og fikk gode anmeldelser.
Da Fjeld fylte 60 år i 2012 ga han ut et «best of»-album som solgte til GULL, med portrettprogram i NRK, samt TV-sendt konsert i «Studio1″ på NRK.  De siste årene har utgivelsene kommet tett, og solgt til både gull og platina. Det er fulle hus overalt der Jonas Fjeld spiller, med et publikum som utrykker stor begeistring på konsertene. Jonas Fjelds allsidighet som artist reflekteres også gjennom hans mange og nære musikalske samarbeidspartnerne som Ole Paus, Herodes Falsk, Rick Danko (The Band), Chatham County Line, Øystein Sunde, Henning Kvitnes og Hilde Heltberg.

Fjeld er igjen på turne både solo og med band

 

Cover Me

031a02_540874714c0d4d2cbb414393be8399e1

COVER ME – a tribute to Bruce Springsteen”

”30 låter, 10 musikere, en tre timers energibombe av en konsert, og et dypdykk  ned i karrièren til en verdens største artister og scene-personligheter. ”

”I 2006 satte prosjektleder og hovedvokalist Håvard Bakke i gang med sitt drømmeprosjekt. I bunn lå et brennende ønske om å fremføre musikk av sin store helt Bruce Springsteen, men samtidig også formidle noe av det man kan oppleve på en konsert av sjefen sjøl; nemlig en uslåelig, livsbejaende miks av musikalitet, dynamikk, lekenhet, spilleglede og positiv energi. Musikere ble håndplukket fra det levende musikkmiljøet i Sandvika utenfor Oslo, og låter fra en lang og rikholdig karrière ble behørig valgt og satt sammen.

9 år senere ruller toget videre, og COVER ME er igjen klare til å begi seg ut på veien med sine energiske konserter.

Håvard sier om COVER ME:

«Vi er ikke et coverband. Vi er et TRIBUTE-band! Vi forvalter en idè og en katalog fra en artist som legger lista stadig høyere som liveartist. Det er ubeskrivelig moro, men også et klart ansvar. Det prøver vi å følge opp med å plukke låter fra hele hans karrière – kjente og mindre kjente, og sette sammen nye setlister for hver eneste konsert, slik at hver opplevelse blir annerledes og unik.

Eller som sjefen sjøl sier: «I can’t promise you life ever after – but I can promise you life right now!» Håper vi sees der ute.»

Konsertene har så langt fått bl.a følgende reaksjoner:

“…tre timers Springsteen-fest! Terningkast 5. (Drammens Tidende – 2011)

”Tre timers Springsteen-sprengstoff!” (Budstikka – 2006)

”Skremmende likt originalen!” (Blood Brothers – Springsteens norske fanklubb)

”Gjengen innfrir igjen!” (Budstikka – 2009)

Løiten Twang Depot

468_2014_11_29_183540

 

Det er vel ingen tvil, alle vi «gutta» har en liten drøm i magen om å være cowboy! Vi har alle en liten rebell i oss som syns det er tøft å gå med fet hatt og revolver, kjøre pick up trucks og høre på country music! LøitenTwangDepot er gutta som får deg til å føle deg som en cowboy, med fete gitarriff som er så twangy at en skulle tro strengene spjæles, og med trommer så kontante at du skvetter hver gang…nesten….og oppå det hele ei grov og robust stemme med historier som forteller deg at det er fett å være cowboy, slik som Merle, Johnny, Waylon og Willie………

Våren 2014 kommer debutplata til LøitenTwangDepot. Etter å ha spilt på countryfestivaler, salooner, og skitne puber er de nå klare til å ta steget inn i plateverdenen, men en skikkelig fullengder. Du kan vente deg the core of countrymusic pakka inn i fete gitarsoloer, og riff som får deg til å skjelve i buksa, og et bankende komp på fri eksos. Disse låtene er ikke skrevet med påholden penn, dette er ekte vare, rett fra en cowboys hjerte. LøitenTwangDepot er mørke, tunge, og outlaws! Outlaw country changed it all…Låtskriverne Bjørn Flaaseth og Morten Wærhaug er cowboys in heart, og vet hva countrymusic er. De har utallige ganger trålet gatene i Nashville på søken etter inspirasjon, noe som har gitt de et nettverk av Nashville originals, folk i bransjen. Nettopp derfor er store deler av plata innspilt i Nashville. Litt for sjarmen, og mye for inspirasjonens skyld. Frontmann og vokalist Bjørn Flaaseth har sakte men sikkert beveget seg vekk fra Telecasteren og inn i vokalverdenen de siste årene og høster mye ros for dette. Bak han står et bredbeint band som lukter øl og cowgirls, med Morten Wærhaug på Telecaster, han lirer av seg det ene riffet fetere enn det andre. På bass stiller Ole Martin Røsten fra Rena. På Rena er det ikke stort annet å finne på enn å øve, øvelse gjør mester, det er Ole Martin et levende bevis på! Bakerst på scenen finner du Jan Inge Larsen bak trommene. Doble basstrommeslag må du lete lenger etter, her finner du et deadsteady countrykomp! Denne plata lukter som bandet, beers og cowgirls!

Gunslingers
presse5l

Gunslingers er et showband som satser på god underholdning der de setter meget artige tekster på tøffe sanger.

Få band i Norge har opplevd en slik utvikling som Gunslingers! Februar 2008 hadde ingen hørt om bandet, eit par månader seinare selger dei masse cdar frå Kristiansand til Finmark. Bandet blei booka for dei store countryfestivalane for sommaren, og raskt blei Gunslingers fullbooka med jobbar fleire månadar fram i tid!

Få med deg ei knall avslutting på Vintertreffet 2016!